Midlife pitstop
Folders ontworpen voor Midlife Pitstop een onderdeel van Big Five for Life™. Big Five for Life™ is een succesvolle coachmethode die jouw vijf belangrijkste levensdoelen ontdekt en je in je kracht zet
Grafische middelen

Ons team heeft drie 3-luik vouwfolders ontworpen voor Midlife Pitstop, een onderdeel van Big Five for Life™. De folders gaan over duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling en Loopbaanbegeleiding. Big Five for Life™ is een succesvolle coachmethode die jouw vijf belangrijkste levensdoelen ontdekt en je in je kracht zet. In de folders vind je informatie over de stappen die je kunt nemen om jouw doelen te bereiken en over de coaching trajecten die je daarbij kunnen helpen.

3 luik folder voor Midlife Pitstop
Binnenzijde 3 luik folder voor Midlife Pitstop
Binnenzijde 3 luik folder voor Midlife Pitstop

Wat zijn
de resultaten

Het resultaat van de nieuw ontworpen brochures voor Midlife Pitstop helpen om een professionele uitstraling te creëren. Hierdoor begrijpen de mensen die zij spreekt op beurzen beter wat ze doet en kunnen zij gerichter vragen stellen. De vernieuwde brochures leggen duidelijk uit wat iemand krijgt voor zijn/haar geld en door deze verbetering heeft Midlife Pitstop meer klanten aangetrokken. Dit heeft te maken met het vertrouwen dat mensen hebben in Midlife Pitstop omdat de informatie helder en duidelijk is weergegeven in de brochures.

Binnenzijde 3 luik folder voor Midlife Pitstop
Voorzijdezijde 3 luik folder voor Midlife Pitstop
3 luik folder voor Midlife Pitstop Loopbaan begeleiding
3 luik folder voor Midlife Pitstop Persoonlijke begeleiding
Binnenzijde 3 luik folder voor Midlife Pitstop
Voorzijde 3 luik folder voor Midlife Pitstop

Gerelateerde cases