Aloha Fitness
t-shirt bedrukking ontwerpen voor een klant. Logo op bedrijfskleding. Sport kleding voor Aloha Fitness
Animatie
Grafische middelen
Merktraject

De allereerste stap in ons merktraject was een uitgebreid gesprek met de personal trainer achter Aloha Fitness. We wilden de kern van zijn passie begrijpen, zijn doelstellingen voor het merk achterhalen en zijn visie in kaart brengen. Het werd al snel duidelijk dat Aloha Fitness niet zomaar een fitnesscentrum was; het was een plek waar mensen zouden worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en tegelijkertijd een gevoel van voldoening en plezier zouden ervaren.

Met deze inzichten gingen we aan de slag om een logo te creëren dat de essentie van Aloha Fitness perfect weerspiegelde. We wilden een visueel symbool ontwerpen dat de kracht en vastberadenheid van hard trainen zou omarmen, terwijl het tegelijkertijd een gevoel van welzijn en vreugde zou uitstralen.

T-shirt bedrukking met logo
Gepersonaliseerde thermofles
Bedrukte visitekaartjes 55x85mm

Waar hard trainen en hard genieten samensmelten

Het resultaat was een logo dat niet alleen de identiteit van Aloha Fitness weerspiegelde, maar ook de essentie van de gepassioneerde personal trainer erachter vastlegde. Het logo straalt kracht en energie uit, terwijl het tegelijkertijd een gevoel van geluk en welzijn overbrengt.

Na het voltooien van het merktraject voelde Aloha Fitness zich meer dan ooit klaar om de wereld te veroveren. Het logo werd met trots op de gevel van de fitnessruimte geplaatst en straalde de boodschap uit waar het merk voor stond.

Visitekaartjes
rubberen armbandjes met logo
gepersonaliseerde sportbar

Gerelateerde cases