Safety Academy
Veiligheidshelm met logo van Safety Academy. Gepersonaliseerd product met logo of huisstijl element
Animatie
Grafische middelen
Merktraject

Safety Academy heeft met ons een opwindend merktraject doorlopen om hun identiteit te vangen in een fris logo en moderne huisstijl. Het nieuwe logo, met een gestileerd vuistje dat symbool staat voor vastberadenheid en actie, weerspiegelt de kernwaarden van het bedrijf: strak en modern, Held in eigen bedrijf, snelheid, vertrouwen en veiligheid. De kleuren blauw, donkerblauw en rood werden zorgvuldig gekozen om vertrouwen, professionaliteit en snelheid te symboliseren. De huisstijl is minimalistisch en benadrukt de boodschap van het merk, terwijl visuele elementen, geïnspireerd op het vuistje, consistent worden toegepast op marketing- en cursusmateriaal. Met hun nieuwe identiteit staat Safety Academy klaar om nog meer mensen te bereiken en hen te helpen helden te worden in hun eigen bedrijf, klaar om adequaat te handelen in noodsituaties.

Grafisch ontwerp logo
Huisstijlhandboek Safety Academy
Signing Safety Academy
gepersonaliseerde buttons
Abri met reclame Safety Academy
Veiligheidshelm met logo
Notitieboek met logo
marketing- en cursusmateriaal met logo

Wat zijn
de resultaten

Het merktraject voor Safety Academy heeft indrukwekkende resultaten opgeleverd. Met een vernieuwde identiteit, bestaande uit een fris logo en moderne huisstijl, heeft het merk een krachtige indruk achtergelaten op bestaande en potentiële klanten.

Dankzij consistente toepassing van deze vernieuwde identiteit is de merkherkenning aanzienlijk toegenomen, wat heeft bijgedragen aan een grotere betrokkenheid van klanten bij Safety Academy. Het merktraject heeft het bedrijf gepositioneerd als een betrouwbare en professionele partner in BHV-cursussen, waardoor ze nog beter in staat zijn om mensen te helpen helden te worden binnen hun eigen bedrijf en snel en zelfverzekerd te handelen in noodsituaties.

Gepersonaliseerde rubberen armbandjes met boodschap of logo
Visitekaartjes voor Safety Academy
besticker bedrijfauto

Gerelateerde cases