Alphens Wijn Event
Alphen aan den Rijn werd deze zomer het decor van het Alphens Wijn Event, een sfeervol evenement waar wijnliefhebbers hun hart konden ophalen.
Grafische middelen
Merktraject

Alphen aan den Rijn werd deze zomer het decor van het Alphens Wijn Event, een sfeervol evenement waar wijnliefhebbers hun hart konden ophalen. In het prachtige Park Rijnstroom proefden bezoekers van diverse wijnen uit de hele wereld, geserveerd bij maar liefst acht verschillende barren. Guts and Groove was trots om een belangrijke rol te spelen in dit evenement, niet alleen in de organisatie maar ook in het creëren van alle grafische ontwerpen en promotie middelen. Van de eerste aankondiging tot de laatste banner op locatie, we hebben ervoor gezorgd dat de kleurrijke huisstijl van het Alphens Wijn Event op elk detail doorklonk.

Gezellige drukte AWE
Je bent uitgenodigd
Promotie kaartjes AWE

Voorafgaand aan het event

Om het Alphens Wijn Event onder de aandacht te brengen, ontwikkelde Guts and Groove een reeks aantrekkelijke en opvallende promotie middelen. We begonnen met het ontwerp van een logo dat de essentie van het evenement perfect weergaf: kleurrijk, uitnodigend en vol met karakter. Dit logo vormde de basis voor een huisstijl die op diverse kanalen werd doorgevoerd.

Voor de promotie voorafgaand aan het evenement creëerden we onder andere kaartjes die op verschillende punten werden mee gegeven bij aankopen van wijn of gerelateerde items en banners die op strategische plekken in Alphen aan den Rijn werden geplaatst. Daarnaast was social media een belangrijk middel om het evenement te promoten. Onze ontwerpen werden ingezet voor advertenties en posts op verschillende platforms, waarmee we een breed publiek wisten te bereiken en nieuwsgierigheid opwekten bij wijnliefhebbers uit de regio.

Promotie Alphens Wijn Event
Hekwerkbanners AWE
Borden op Alphens Wijn Event
Folder Alphens Wijn Event
Munten Alphens Wijn Event
Organisatie pas AWE

Tijdens het event

Tijdens het Alphens Wijn Event zelf was de herkenbare stijl overal aanwezig. Bij binnenkomst werden bezoekers verwelkomd door kleurrijke banners en duidelijke bewegwijzering, allemaal ontworpen door Guts and Groove. De prijslijsten bij de barren en informatiefolders waren niet alleen functioneel, maar ook stijlvol vormgegeven, wat bijdroeg aan de algehele beleving van het event.

Ook hebben we ervoor gezorgd dat de huisstijl doorgevoerd werd op alle andere visuele communicatie-uitingen, zoals menukaarten, tafelkaartjes en de aankleding van de barren. Zo werd het evenement niet alleen een succes op smaakgebied, maar ook visueel een feest.

Borden Alphens Wijn Event
bewegwijzering tijdens AWE
4 luik folder op AWE
Bedrukking op glazen tijdens AWE
Niet roken borden AWE
Tafelkaarten op Alphens wijn Event
Wijnlanden met signing op AWE
Prijslijsten op Alphens Wijn Event

Een geslaagd resultaat

Het Alphens Wijn Event was een groot succes, mede dankzij de consistente en aantrekkelijke grafische ontwerpen die Guts and Groove heeft verzorgd. De sfeer van het evenement werd versterkt door onze visuele bijdragen, wat leidde tot positieve reacties van zowel bezoekers als organisatoren. De kleurrijke huisstijl en promotie-uitingen hebben niet alleen bijgedragen aan de herkenbaarheid van het evenement, maar ook aan de algehele beleving en sfeer.

4 luik folder tijdens Alphens Wijn Event
Folder ontwerp AWE
Borden en signing tijdens AWE
Tafelkaart met QR code
Event signing Alphens Wijn Event

Gerelateerde cases