TAB IT
TAB IT Development Merktraject met hierin een logo, huisstijl en website


In het merktraject voor TAB IT hebben we met veel enthousiasme een nieuw logo en huisstijl ontworpen. Een klein maar professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in websiteontwikkeling. Dit traject was gericht op het creëren van een visuele identiteit die de kernwaarden strak, modern, jong en betrouwbaar visualiseren maar ook perfect aansluit op de doelgroep van TAB IT.

Onze ontwerpkeuzes zijn gebaseerd op de ambitie om TAB IT te positioneren als een dynamisch en innovatief bedrijf binnen de tech-industrie. De kleurenpaletten van blauw, paars en groen werden met zorg gekozen om een evenwichtige uitstraling van professionaliteit en frisheid te bereiken. Het diepe blauw symboliseert betrouwbaarheid en stabiliteit, terwijl het levendige paars en groen staan voor creativiteit en vooruitgang.

Visitekaartjes TAB IT Development
Logo TAB IT Development
Logo TAB IT Development
Huisstijlhandboek TAB IT Development
Huisstijlhandboek TAB IT Development

Wat zijn
de resultaten

De nieuwe visuele identiteit van TAB IT belichaamt perfect hun kernwaarden, en zal hen helpen om zich te onderscheiden als een betrouwbare en innovatieve speler binnen de websiteontwikkelingsindustrie. TAB IT zal ongetwijfeld een blijvende indruk maken op hun klanten en partners, en hun voortdurende inzet voor kwaliteit en vooruitgang weerspiegelen in elk aspect van hun werk.

Logo TAB IT Development
Huisstijlhandboek TAB IT Development
Posters TAB IT Development
Visitekaartjes TAB IT Development
Uitingen TAB IT Development
Pant bestickering TAB IT Development

Gerelateerde cases